Glas of ruiten plaatsen en vervangen in Rotterdam en omgeving

Dé glasspecialisten in Rotterdam

Glas of ruiten laten plaatsen of vervangen? AS Glashandel Rotterdam is uw specialist! Een kapotte of gebarsten ruit, u heeft er ongetwijfeld al eens mee te maken gehad. Het eerste wat u dan waarschijnlijk doet is een expert bellen en, in afwachting van de glaszetter, de boel provisorisch herstellen. Ook als uw glas of ruiten nog intact zijn, kan het lonen om deze te laten vervangen en nieuw glas te plaatsen. Bedrijven, middenstanders en particulieren uit Rotterdam en omgeving nemen daarvoor natuurlijk contact op met AS Glashandel in Rotterdam. 

Oud glas vervangen


Er zijn diverse redenen aan te geve nwaarom het verstandig is om uw oude ruiten te laten vervangen. Wat vaak voorkomt is dat huizenbezitters en ondernemers het glas dat al jaren in de sponningen hangt uit financiele overwegingen besluiten om te ruilen. Zeker als uw huis of kantoorpand nog is voorzien van ouderwets enkel glas kan het plaatsen van recenter geproduceerd gelaagd glas een aanzienlijk verschil maken. U zult dit op meerdere manieren merken, maar het eerste dat opvalt is natuurlijk de lagere energierekening.

 

Duurzaam dubbel glas

 

Afgezien van het feit dat dubbel- of driedubbelglas tot minder stookkosten leidt, heeft kiezen voor moderne beglazing nog meer voordelen. Uw enkele ruiten laten vervangen door nieuwere gelaagde varianten is bijvoorbeeld ook uit milieutechnisch oogpunt uiterst effectief. Doordat door de betere isolerende werking van dubbelglas de verwarming minder hoog hoeft te worden afgesteld, vermindert u eenvoudig de ecologische voetafdruk (footprint) van uw huishouden, organisatie, instantie of onderneming. 

 

Glas plaatsen


Glas plaatsen is het dagelijks werk van AS Glashandel. Zo plaatsen wij bijvoorbeeld voorzetramen in oudere panden met enkel glas. Dat zorgt voor extra isolatie, zodat u er warmpjes bijzit. Kiest u voor een hoogwaardige isolatie? U kunt bij ons ook voor dubbelglas terecht met keuze uit diverse soorten isolatieniveaus. Om het inbrekers wat lastiger te maken uw huis of bedrijfspand in Rotterdam binnen te komen, kunnen wij veiligheidsglas plaatsen. Dit glas biedt overigens ook veiligheid om doorvallen te voorkomen. U ziet, AS Glashandel is van alle markten thuis.

 

Stevig en veilig

 

Als ander groot pluspunt van gelaagde ruiten mogen we vanzelfsprekend ook het robuustere karakter ervan niet vergeten. Door ruiten of glas te plaatsen dat uit meerdere verstevigde lagen bestaat, wordt de kans op schade en barsten veel kleiner. Het logische gevolg daarvan is dat het op de langere termijn minder vaak nodig is om de ruiten te laten vervangen. Omdat gelaagd glas ook minder inbraakgevoelig is, komt het bovendien de veiligheid ten goede. Wilt u dubbel- of driedubbelglas plaatsen? Neem dan contact op met AS Glashandel Rotterdam.

 

Extra diensten


AS Glashandel is zoals u inmiddels weet de glasspecialist in de regio Rotterdam. Dat betekent dat wij niet alleen beglazing plaatsen en vervangen; onze service gaat namelijk veel verder. U kunt bijvoorbeeld een kras in uw ruit of glasplaat spoorloos laten verdwijnen. Dat doen wij door het glas te polijsten. Of zit er een gemeen randje aan het glas? Schakel ons dan in om deze randjes te slijpen, zodat niemand zich eraan hoeft te snijden. Of maak de keuze om er een decoratieve sierrand om te laten plaatsen.

Neem direct contact met ons op!