Glas plaatsen en vervangen in Rotterdam en omgeving

Dé glasspecialisten in Rotterdam

Glas vervangen in Rotterdam laat u uiteraard over aan een gespecialiseerd bedrijf als AS Glashandel. Wij hebben de expertise, materialen en mankracht beschikbaar om in uw huis of bedrijfspand glas te plaatsen. Zelfs in spoedgevallen kunt u ons direct bereiken en staan wij voor u klaar.

Glas vervangen


Beglazing die kapot is gegaan door een ongeluk of inbraak dient uiteraard zo snel als mogelijk hersteld te worden. AS Glashandel is de specialist die met alle verzekeringsmaatschappijen samenwerkt. Zo hoeft u ons alleen maar te bellen en heeft u verder nergens omkijken naar. Indien nodig kan er voor een noodvoorziening worden gezorgd. Dan worden meteen de vervangende glasplaten besteld die wij uiteraard vervolgens zo snel mogelijk plaatsen op uw Rotterdamse locatie. De betaling wordt met de verzekeraar geregeld. Zo doen wij dat.

 

 

 

 

Glas plaatsen


Glas plaatsen is het dagelijks werk van AS Glashandel. Zo plaatsen wij bijvoorbeeld voorzetramen in oudere panden met enkel glas. Dat zorgt voor extra isolatie, zodat u er warmpjes bijzit. Kiest u voor een hoogwaardige isolatie? U kunt bij ons ook voor dubbelglas terecht met keuze uit diverse soorten isolatieniveaus. Om het inbrekers wat lastiger te maken uw huis of bedrijfspand in Rotterdam binnen te komen, kunnen wij veiligheidsglas plaatsen. Dit glas biedt overigens ook veiligheid om doorvallen te voorkomen. U ziet, AS Glashandel is van alle markten thuis.

 

 

 

 

Extra diensten


AS Glashandel is zoals u inmiddels weet de glasspecialist in de regio Rotterdam. Dat betekent dat wij niet alleen beglazing plaatsen en vervangen; onze service gaat namelijk veel verder. U kunt bijvoorbeeld een kras in uw ruit of glasplaat spoorloos laten verdwijnen. Dat doen wij door het glas te polijsten. Of zit er een gemeen randje aan het glas? Schakel ons dan in om deze randjes te slijpen, zodat niemand zich eraan hoeft te snijden. Of maak de keuze om er een decoratieve sierrand om te laten plaatsen.

Neem direct contact met ons op!