Bespaar energie met HR++ glas

HR++ glas van topkwaliteit, gezet in Rotterdam en omstreken

Het liefst merkt u glas helemaal niet op. U gaat ervan uit dat het, eenmaal geplaatst, goed isoleert. Heeft u gekozen voor HR++ glas bij AS Glashandel uit Rotterdam, dan weet u dat u optimaal profiteert. Alles wat u hoeft te doen, is er doorheen kijken, en genieten van de lage energierekening. En het af en toe te zemen, natuurlijk.

Wat merk ik van HR++ dubbel glas?

HR++ glas ziet er net zo uit als andere soorten glas en ramen. U kun het onderscheiden als u met een vlammetje dichtbij het raam gaat staan en naar de reflecties kijkt. U ziet dan 4 weerspiegelingen, waarvan één van de 2 middelste een net iets andere kleur heeft. Dat komt door een metalige coating. De coating bevat zilver. De tussenruimte tussen de 2 glazen is gevuld met isolerend gas.

Het warmteverlies thuis wordt gedempt, waardoor uw stookkosten naar beneden gaan. U kunt hiermee tot tientallen euro’s per vierkante meter glas besparen per jaar. Zeer de moeite waard voor particulieren en zeker voor bedrijven.

HR++ glas laten zetten in de buurt van Rotterdam

AS Glashandel biedt een 24-uursservice voor als uw glas is gebroken. Heeft u momenteel enkel glas? Dan is het zeer de moeite waard om eens te overwegen dubbel of tripel HR++ glas te laten zetten. Wilt u daar meer over weten? We vertellen u er alles over.